Selecteer een pagina
 

Waar kan ik jou mee helpen?

Herken jij dit?

 • Je bent een kei in je werk, maar vindt het lastig om zichtbaar te zijn en klanten te werven.
 • Je vindt het soms moeilijk om je weg te vinden in de overvolle ondernemers wereld.
 • Je wordt geremd in je groei, omdat je huidige uitstraling niet meer bij je past.
 • Je huidige huisstijl/branding ontkracht je deskundigheid en professionaliteit.
 • Je weet dat je toe bent aan een nieuwe huisstijl, maar hebt geen idee waar te beginnen.

Laat mij je ontzorgen bij het ontwerpen van jouw logo en huisstijl. Waardoor jij…

 • … je geen zorgen hoeft te maken over het proces.
 • … niet onnodig veel tijd kwijt bent en juist jouw tijd kunt besteden aan het werk waar je passie ligt.
 • … een prachtige huisstijl krijgt die jouw deskundigheid onderschrijft.

  Met als resultaat:

  • Een nieuwe huisstijl/identiteit/branding van jouw bedrijf waarmee je gezien mag worden.
  • Je in je kracht staat, zelfverzekerd naar buiten kunt treden en met trots je passie kunt uitdragen.
  • Je de juiste mensen gaat bereiken, meer gaat verdienen en nog meer mensen kan helpen met jouw expertise.

  Wat kan ik voor jou betekenen?

  Nieuw Logo

  Heb je nog geen logo of dekt deze de lading niet meer? Dan ontwerp ik graag een heel nieuw logo voor je. We starten met 3 verschillende concepten en werken 1 daarvan (of een combinatie) uit tot een logo dat helemaal bij jou en jouw bedrijf past!

  € 495,-

  Opfrisbeurt Huidige Logo

  Is jouw logo niet meer helemaal van deze tijd? Dan geven we je logo een opfrisbeurt. Het concept en idee blijft hetzelfde, maar we blazen het nieuw leven in. Ik maak 2 ontwerpen waarna we er 1 of een combinatie verder uit zullen werken tot een definitief logo.

  € 295,- 

  Visitekaartjes

  Met prachtige unieke visitekaartjes, kan je trots en zelfverzekerd je kaartjes uitdelen en een verpletterende indruk achterlaten. Inclusief 250 dubbelzijdig gedrukte visitekaartjes.

  € 195,-

  Flyer

  Met mooie flyers kan je ook offline meer zichtbaarheid creëren. Of dat nou is om een actie te promoten of om potentiële klanten te bereiken. Mogelijk in combinatie met drukwerk.

  € 195,-

  Social Media Templates

  Social Media templates in Canva die helemaal aansluiten bij jouw huisstijl. Je ontvangt hierbij ook een tutorial, zodat je weet hoe je ze kunt gebruiken.

  € 195,-

  Website

  Een website hebben is in deze tijd echt onmisbaar, maar dat hoeft gelukkig niet heel ingewikkeld te zijn. Ik maak websites in WordPress waardoor je er ook zelf mee aan de slag kunt!

  Vanaf € 1495,-

  E-Book

  E-Books zijn een super goede manier om jouw expertstatus te bevestigen, om meer mensen te bereiken en om jouw e-mail lijst te laten groeien. (± 10 pagina’s)

  € 295,-

  Iets anders?

  Staat datgene wat jij nodig hebt hier niet tussen? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen hoe we jouw huisstijl verder kunnen uitbreiden.

  € …,-

  Een professioneel logo en bijpassende huisstijl zorgen ervoor dat je opvalt binnen je werkveld.
  Het benadrukt je professionaliteit en deskundigheid.

  Voor wie?

  Speciaal voor vrouwelijke ondernemers die de wereld (om zich heen) mooier willen maken. Je onderneemt vanuit je passie en probeert daar zoveel mogelijk mensen mee te helpen. 

  Je bent de laatste tijd flink gegroeid als persoon en als bedrijf en je huidige huisstijl past niet meer bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Klaar voor een professionaliseringsslag dus! 

  Je neemt jezelf én je bedrijf serieus, want dit proces vraagt tijd en aandacht om er samen iets moois van te maken. Ik begeleid je zodat je gericht aan de slag kunt, waardoor het niet onnodig veel van je tijd en energie opeist.

  Ben jij er klaar voor en wil je samenwerken?

  Wil je graag samenwerken?

  Neem dan vrijblijvend contact met me op.

  Recente opdrachten

  In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie logo’s en huisstijlen mogen maken.
  Benieuwd naar meer? Kijk dan in mijn portfolio.

  Annemiek is creatief, professioneel en ook gewoon een leuke vrouw om mee samen te werken. Ze heeft inmiddels verschillende producten (flyers, rolbanners, een schriftje, logo, etc) voor mijn bedrijf gemaakt en alles ziet er fris en fruitig uit. Ze komt met goed eigen initiatief en luistert goed naar de wensen. Annemiek werkt snel en heeft geen moeite met deadlines halen. Ik werk graag met Annemiek en dit was dan ook zeker niet de laatste keer geweest dat ik met haar heb samengewerkt.

  Naomi Dessaur

  Dessaur Trainingen en Naomi Maakt Bespreekbaar

  Het was fijn om met Annemiek samen te werken; ze kan goed luisteren en is snel en creatief. Haar aanpak is persoonlijk en direct. Annemiek heeft mijn bedrijfsfilosofie en -identiteit perfect weten te vertalen naar een logo en huisstijl die helemaal past bij wie ik ben. Superblij met het eindresultaat!
  Astrid Voskuil

  Authentica Female Coaching

  Ik vind het een feestje om met Annemiek te werken! Ze werkt snel, veel sneller dan je verwacht, is creatief en laat ruimte voor je eigen wijze als klant. Annemiek heeft magisch mooi het ontwerp van mijn E-book ‘Anne-Lies in het wild’ over wonen en werken op Bali gemaakt. Dat is dan ook direct de plek waar we elkaar hebben leren kennen. Dit avontuur krijgt vast nog een heel mooi staartje. Annemiek maakt het gewoon mooier.

  Anne-Lies Smal

  Bloei!