Selecteer een pagina
 

Een simpele manier om jouw huisstijl uit te breiden

ANNEMIEK
VAN LUINEN

Een huisstijl die 100% klopt, daar ga ik voor!

Ik krijg weleens de vraag wat je nou allemaal met je logo kunt doen. In veel gevallen wordt er een logo ontworpen en wordt er vervolgens (op een visitekaartje of website na) maar weinig mee gedaan. Zonde, want je kunt namelijk heel veel leuke dingen doen om jouw huisstijl uit te breiden. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn of veel geld te kosten.

Natuurlijk is het hebben van een logo belangrijk, maar als je hem vervolgens nooit gebruikt, is dat erg zonde. Je logo kan ervoor gaan zorgen dat mensen je gaan herkennen, maar als ze je logo nooit voorbij zien komen, gaat dat niet gebeuren.

Stickers zijn de oplossing

Ik heb een hele simpele tip: laat eenvoudige stickers maken! Deze kan je vervolgens overal op plakken. Deel je tijdens je cursus schriftjes uit? Plak er dan een stickertje op. Heb je blanco bekertjes in je praktijk, plak er een sticker op. Plak je enveloppen dicht met een stickertje. Of plak een sticker op een map waar je gegevens in bewaard. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit is een hele eenvoudige en vrij goedkope manier om je logo vaker terug te laten komen. Hierdoor kom je ook heel professioneel over en laat je zien dat je aan de details denkt. Ik gebruik mijn stickers volop.

Nog meer inspiratie

Vorige week vond ik nog een plek waar ze stickers gebruiken voor herkenbaarheid. Een lokaal smoothiebowl restaurant hier om de hoek. Ze zijn heel milieuvriendelijk en gebruiken makkelijk afbreekbare en gerecyclede wegwerpbordjes en -bekers. Deze dingen laten bedrukken met je logo, kost soms onnodig veel geld. Daarom hebben ze milieuvriendelijke stickers laten maken en die plakken ze overal op. Ik vind het super!

Ik hoop dat ik je hiermee wat inspiratie heb gegeven. Zoals je ziet, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Mocht je zelf ook stickers willen van jouw logo, maar heb je geen idee hoe? Stuur me dan even een mailtje en dan help ik je graag.